Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fashion Days deschide sezonul de Black Friday luni dimineaţa

fashiondays.ro
fashion days

Fashion Days deschide sezonul de Black Friday luni dimineaţa

Fashion Days deschide sezonul de Black Friday 2023 începând din dimineaţa zilei de luni, 6 noiembrie, atât în aplicaţia mobilă, cât şi pe platforma online fashiondays.ro, clienţii urmând să beneficieze de reduceri la peste 700 de branduri de top, informează Agerpres.

Compania semnalează, printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES, că, potrivit unui sondaj recent realizat de Kantar, 26,6% dintre românii care intenţionează să cumpere de Black Friday iau în considerare să achiziţioneze articole vestimentare, marcând astfel o creştere semnificativă statistic faţă de anul anterior (+4.2%), când acest procent era de 22,4%. Aceste cifre reprezintă un maxim istoric pentru această categorie, plasând piesele vestimentare în topul celor mai căutate produse în timpul Black Friday.

De asemenea, încălţămintea rămâne o categorie de interes, cu 12,3% dintre potenţialii cumpărători de Black Friday care iau în considerare să achiziţioneze astfel de produse în timpul evenimentului, faţă de 9,9% anul trecut. Astfel, şi această categorie ajunge la cel mai înalt nivel de considerare înregistrat până acum.

Clienţii Fashion Days vor avea acces la o ofertă cu produse de la peste 700 dintre cele mai cunoscute branduri, valoarea stocului disponibil atingând un nou record, de 280 de milioane de lei şi oferind cele mai multe reduceri din an.

"Black Friday are în acest an, conform studiului Kantar, premisele pentru a fi un record absolut pentru shoppingul online de fashion, iar reţeta noastră e atât cunoscută clar de client, cât şi una de succes: majoritatea produselor au cele mai bune preţuri din ultimele 365 de zile şi două treimi dintre comenzi ajung la cumpărători până în weekend. Pentru volumele formidabile generate de acest festival de cumpărături, românii pur şi simplu nu au o ofertă mai bună, atât la nivel de livrare şi retur, cât şi pentru branduri de top la preţuri unice în an", a declarat Robert Berza, general manager Fashion Days.

Printre ofertele de Black Friday 2023 se numără: geacă Trespass la 99,99 lei (reducere de 73,8%), pantofi sport Puma la 189,99 lei (minus 61,8%), Pantofi Karl Lagerfeld la 529,99 lei (minus 54,9%), Cizme Guess la 419,99 lei (minus 50,6%), geacă Nike la 289,99 lei (minus 39,5%) etc.

În cadrul campaniei, Fashon Days vine cu preţuri la jachete începând de la 99,99 lei, la bocanci & ghete de la 149,99 lei, la pantofi sport de la 99,99 şi la genţi de la 69,99.

Cele mai mari discounturi vor fi: până la 55% la brandurile Levi's, Karl Lagerfeld, Guess; până la 53% la Puma; până la 45% la brandurile Calvin Klein Jeans şi Nike; până la 43% la Hugo şi Columbia; până la - 40% la UGG şi Tommy Jeans.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.