Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fată de 15 ani, găsită decedată în locuinţă - Se suspectează o intoxicaţie cu monoxid de carbon

copil, intoxicație

O fată în vârstă de 15 ani a fost găsită decedată, marţi seara, de către tatăl său în apartamentul în care cei doi locuiau, situat pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui.

"Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către un bărbat, din Vaslui, cu privire la faptul că a găsit-o pe fiica sa, decedată, într-o locuinţă din Vaslui, strada Metalurgiei.

Apelantul a mai precizat că în încăperea în care a găsit persoana vătămată, o minoră în vârstă de 15 ani, se simţea un miros puternic de gaz. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul minorei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, echipajul SMURD deplasat la faţa locului a găsit adolescenta în stare inertă, cu semnele morţii instalate.

"Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj specializat au intervenit pentru salvarea unei persoane găsite căzută şi în stare de inconştienţă, într-un apartament din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenţie, în locuinţă a fost găsită inertă o fată de 15 ani. Din nefericire, intervenţia echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.