Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata lui Ilie Balaci a vorbit despre amintirea ce a marcat-o în copilărie: 'A fost, este şi va rămâne copilul Craiovei!'

ziardecraiova.ro
balaci

Într-un moment dureros pentru întreaga familie fiica lui Ilie Balaci şi-a adus aminte cu plăcere de una dintre întâmplările care i-au marcat copilăria, informează Mediafax.

Lorena Balaci, fiica cea mare a "Minunii Blonde": "Nu mai mi-aduc aminte de meciurile contra Stelei în care a jucat tata. Aveam atunci patru, cinci ani. Ce mi-aduc aminte este că se întorceau dintr-o deplasare, în 1982, cred, şi îi aştepta foarte multă lume. Ei s-au dus la un restaurant şi o foarte mare parte din lumea aceea a venit la noi acasă. Noi locuiam atunci undeva pe Cala Bucureşti, într-un bloc cu 10 etaje, care avea în spate o mare parcare.

Se umpluse parcarea, toată lumea îl aclama pe tata să iasă la balcon, credeau ca este acasă. Şi ştiu că a ieşit bunică-mea, pentru că tata era la restaurant, evident, şi le-a spus fanilor să nu mai stea, pentru că nu este acasă. Şi atunci, suporterii au început să strige să mă arate pe mine. Atunci m-a luat bunica în braţe, m-a ridicat şi am văzut o mare de lume. Aia este una dintre amintirile care mi-au marcat copilăria. A fost, este şi va rămâne copilul Craiovei!".

Ilie Balaci a murit în casa mamei sale în această dimineață. El a început să se simtă rău iar înainte de sosirea ambulanței i-a cerut mamei sale să îi facă un ceai cu lămâie. Mama marelui fotbalist a plecat să cumpere lămâi, iar când s-a întors și-a găsit fiul întins pe jos.

Ilie Balaci a câştigat trei titluri de campion al României şi patru Cupe ale României cu Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în cea mai mare parte a carierei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.