Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata purtătorului de cuvânt de la Kremlin a fost jefuită de hoți: 'A fost ca hipnoza!'

Twitter
Elizaveta Peskov

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a povestit cum fata sa, Elizaveta (foto), a fost păcălită de escroci. Fata oficialului rus a rămas fără bani pe cardurile bancare, însă totul a fost rezolvat după ce banca a remediat situația și banii i-au fost returnați.

"Fiica mea a fost prinsă anul trecut pe trucurile escrocilor de telefoane.  Ea spune că a fost ca hipnoza. Nici măcar nu a înțeles nimic despre cum a început să-i sune PIN-urile bancare  și așa mai departe, iar banii au fost retrași de pe cele două carduri", a spus purtătorul de cuvânt, subliniind că fiica sa este conștientă de cât de periculos este să divulgi date cu caracter personal. "Atât eu, cât și reprezentanții băncilor i-am spus în multe și în detaliu ce trebuie făcut pentru a se proteja digital. Dar puterea de convingere câștigă uneori asupra cunoașterii", s-a plâns Peskov, potrivit TASS.

Oficialul de la Kremlin a remarcat răspunsul prompt al serviciului de securitate al băncii. "Ei bine, apropo, atunci serviciile de securitate ale băncilor au reacționat foarte repede, ea a făcut apel și a reușit să-i restituie toți banii", a declarat purtătorul de cuvânt al președinției, adăugând că nu știe dacă acei evazioniști au fost reținuți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.