Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata răpită din Maramureș a fost găsită în Arad

112 politia politie

Fata de 16 ani, pentru care Poliția Română a emis o alertă de răpire copil a fost găsită, duminică, în județul Arad, nevătămată, satfel că a fost revocată urmărirea minorei Corina Andreea Adam, anunță MEDIAFAX.

Poliția Maramureș a anunțat revocare urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Ulterior, vor fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

La urmărirea fetei au participat polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Copila a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost luată cu forța și urcată într-o mașină negră și dusă într-o direcție necunoscută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.