Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Faust', primul spectacol sold-out la FITS 2022

Paul Băilă
fits festival

Primul spectacol la care s-au vândut toate biletele la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2022 este „Faust”, impresionanta producție a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a cărei premieră a avut loc în urmă cu 15 ani, când Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, în 2007.

Chiar dacă premiera a avut loc acum 15 ani, „Faust”, de J. W. Goethe, în regia lui Silviu Purcărete, continuă să seducă iubitorii teatrului din întreaga lume și este primul spectacol sold-out la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, conform Mediafax.

„Sunt mândru că, din nou, o producție românească, o producție de aici, din Sibiu, este printre cele mai căutate din programul FITS și în acest an. În același timp, toate biletele se vând ca pâinea caldă și vreau să mulțumesc publicului FITS pentru generozitate și pentru deschiderea pe care o arată față de producții dintre cele mai variate, de la Noh japonez până la fado, de la circ la concerte în lăcașuri de cult, de la actori consacrați la tineri aflați la început de drum. Din păcate, sălile din Sibiu au o capacitate limitată la câteva sute de locuri, astfel încât cei care amână alegerea spectacolelor pe care să le vadă la FITS ar putea avea surpriza că nu vor mai găsi bilete”, a spus Constantin Chiriac, președinte FITS și director general TNRS.

La reprezentația din 2 iulie, biletele la „Faust” sunt deja epuizate, iar spectatorii mai au șansa de a vedea acest spectacol în cadrul FITS doar pe 3 iulie, însă și în acest caz mai sunt foarte puține locuri.

Aflat la cea de a 29-a ediție, FITS are loc în acest an între 24 iunie și 3 iulie, tema din acest an este „FRUMUSEȚE”, iar programul și biletele se găsesc pe site: www.sibfest.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.