Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Faza play-off-ului din Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă debutează luni. Programul meciurilor

abc news
hochei NHL

Faza play-off-ului din Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă debutează luni cu două meciuri din Conferinţa de Est şi două din Conferinţa de vest, informează AFP, citat de Agerpres.

Seriile se dispută în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, iar prima echipă care obţine patru victorii se califică în turul următor.

Programul primului tur din play-off-ul NHL:

Conferinţa de Est

Florida Phanters - Washington Capitals
Marţi 3 mai (Florida-Washington); joi 5 mai (Florida-Washington), sâmbătă 7 mai (Washington-Florida); luni 9 mai (Washinghton-Florida), 11 mai (Florida-Washington), 13 mai (Washington-Florida); 15 mai (Florida-Washington).

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Luni 2 mai (Toronto-Tampa Bay); miercuri 4 mai (Toronto-Tampa Bay); 6 mai (Tampa Bay-Toronto); 8 mai (Tampa Bay-Toronto); 10 mai (Toronto-Tampa Bay), 12 mai (Tampa Bay-Toronto); 14 mai (Toronto-Tamba Bay).

Carolina Hurricanes - Boston Bruins
Luni 2 mai (Carolina -Boston); miercuri 4 mai (Carolina-Boston); vineri 6 mai (Boston-Carolina); duminică 8 mai (Boston-Carolina); marţi 10 mai (Carolina-Boston); joi 123 mai (Boston-Carolina); sâmbătă 14 mai (Carolina-Boston).

New York Rangers - Pittsburgh Penguins
Marţi 3 mai (New York Rangers - Pittsburgh); joi 5 mai (New York-Pittsburgh); sâmbătă 7 mai (Pittsburgh-New York); luni 9 mai (Pittsburgh - New York); miercuri 11 mai (New York-Pittsburgh); vineri 13 mai (Pittsburgh-New York), duminică 15 mai (New York-Pittsburgh).

Conferinţa de Vest

Colorado Avalance - Nashville Predators
Marţi 3 mai (Colorado-Nashville); joi 5 mai (Colorado-Nashville); sâmbătă 7 mai (Nashville-Colorado); luni 9 mai (Nashville-Colorado); miercuri 11 mai (Colorado-Nashville); vineri 13 mai (Nashville-Colorado); duminică 15 mai (Colorado-Nashville).

Minnesota Wild - St. Louis Blues
Lundi 2 mai (Minnesota-St. Louis); miercuri 4 mai (Minnesota-St Louis); vineri 6 mai (St. Louis-Minnesota); duminică 8 mai (St. Louis-Minnesota); marţi 10 mai (Minnesota-St.Louis); joi 12 mai (St. Louis-Minnesota); sâmbătă 14 mai (Minnesota-St. Louis).

Calgary Flames - Dallas Stars
Marţi 3 mai (Calgary-Dallas); joi 5 mai (Calgary-Dallas); sâmbătă 7 mai (Dallas-Calgary); luni 9 mai (Dallas-Calgary); miercuri 11 mai (Calgary-Dallas); vineri 13 mai (Dallas-Calgary); duminică 15 mai (Calgary-Dallas).

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Lundi 2 mai (Edmonton - Los Angeles); miercuri 4 mai (Edmonton-Los Angeles); vineri 6 mai (Los Angeles-Edmonton); duminică 8 mai (Los Angeles-Edmonton); marţi 10 mai (Edmonton-Los Angeles); joi 12 mai (Los Angeles-Edmonton); sâmbătă 14 mai (Edmonton-Los Angeles).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.