Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FBI, noi percheziții la Mike Pence în scandalul documentelor clasificate: Agenții au scotocit domiciliul din Indiana al fostului vicepreşedinte

FBI

FBI a efectuat vineri o percheziţie consensuală la reşedinţa din Indianapolis a fostului vicepreşedinte Mike Pence, după ce luna trecută au fost descoperite documente clasificate în locuinţa sa, relatează presa americană, citând surse sub acoperirea anonimatului, anunță news.ro.

Mike Pence, fostul vicepreşedinte al lui Donald Trump, se află în prezent pe Coasta de Vest cu familia sa, după ce fiica sa a născut un copil, potrivit purtătorului său de cuvânt. Un avocat privat al lui Pence se află la casa din Indiana în timp ce căutările sunt în curs de desfăşurare, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Se aşteaptă ca FBI să percheziţioneze şi biroul lui Pence din Washington

Se aşteaptă ca FBI să percheziţioneze şi biroul lui Pence din Washington, DC, în zilele următoare, au declarat surse pentru CNN.

Percheziţia are loc la doar câteva săptămâni după ce avocatul lui Pence, Greg Jacobs, a notificat Arhivele Naţionale, într-o scrisoare datată 18 ianuarie, cu privire la descoperirea unor documente cu marcaj „clasificat”.

Documentele au fost apoi predate FBI-ului.

Echipa lui Pence şi-a exprimat dorinţa de a coopera pe deplin

Echipa lui Pence, în discuţiile cu Departamentul de Justiţie înainte de percheziţie, şi-a exprimat dorinţa de a coopera pe deplin. Echipa lui Pence nu crede că există documente clasificate nici la domiciliul său, nici la biroul său, deoarece au efectuat ei înşişi ceea ce au considerat o percheziţie extinsă, a declarat o sursă.

Percheziţia la domiciliul lui Pence are loc într-un moment în care atât fostul preşedinte Donald Trump, cât şi preşedintele Joe Biden se confruntă fiecare cu anchete efectuate de către doi procurori speciali care verifică modul în care au păstrat documente clasificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.