Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Argeș a ajuns la un acord cu portarul Răzvan Ducan

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

Clubul FC Argeş a perfectat în aceste zile încă un transfer şi a ajuns la 14 jucători aduşi în această vară. Echipa a ajuns la un acord cu portarul Răzvan Ducan care în sezonul trecut a evoluat la FCSB, vicecampioana României, potrivit news.ro.

Ducan era al treilea portar al roş-albaştrilor şi a semnat un contract cu gruparea din Trivale pe un sezon.

Gooal-keperul în vârstă de 18 ani care măsoară 1,92 m înălţime, va trebui să lupte pentru titularizare cu experimentatul Octavian Popescu (33 de ani) şi cu Sebastian Agachi, un gooal-keper tot de 18 ani, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa.

Citește și: Serena Williams, după merciul de la Rogers Cup: În semifinale, la un moment dat, mă gândeam la sutienul meu

Ducan a ajuns la FCSB de la Centrul de Excelenţă Buzău – CS Unirea Petrolul Videle. La naţionala de tineret sub 17 ani, Răzvan a bifat patru partide şi a apărat poarta Romaniei în preliminariile Campionatului European, evoluând în meciurile cu Ungaria, Cipru şi Austria.

În această vară, cu echipa alb-violetă au mai semnat fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad, fundaşii Nicolae Muşat şi Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, Robert Popa, portarul României Under 16, Răzvan Matiş, mijlocaş ofensiv în vârstă de 18 ani de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Paul Szecui de FCSB, Antonio Stan, mijlocaş care în sezonul trecut a evoluat la Unirea Bascov, mijlocaşul Nini Popescu de la Petrolul Ploieşti şi fundaşul Grigore Turda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.