Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona a fost învinsă de Sevilla, scor 0-2, în prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Echipa FC Sevilla, deţinătoarea trofeului Europa League, a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia FC Barcelona, miercuri seara, în prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei la fotbal.

Andaluzii au deschis scorul în prima repriză, printr-un gol marcat de fundaşul central francez Jules Kounde (25), iar apoi şi-au majorat avantajul în finalul reprizei secunde (85), graţie reuşitei croatului Ivan Rakitic, fostul jucător al Barcelonei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

În urma acestei victorii, Sevilla va aborda manşa secundă, programată pe 3 martie, cu prima şansă la calificarea în finală.

Miercuri seara se va disputa cealaltă partidă din prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei, între echipele Athletic Bilbao şi Levante.

Pentru FC Barcelona, eşecul de la Sevilla a fost primul suferit în ultimele şapte partide disputate şi s-a produs cu doar o săptămână înaintea duelului cu Paris Saint-Germain din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.