Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona în optimile Cupei Spaniei, după ce a ratat două penaltiuri şi a avut nevoie de prelungiri în 16-imi pentru a trece de echipa de liga a treia

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins, joi seară, în deplasare, scor 2-0 după prelungiri, echipa de liga a treia Cornella, potrivit news.ro.

Au marcat Dembele ‘92 şi Braithwaite ‘120+1.

În prima repriză, FC Barcelona a ratat un penati prin Pjanic, în minutul 39. În repriza a doua Barcelona a mai ratat o lovitură de la 11 metri, prin Dembele, în minutul 80.

De la Cornella a fost eliminat Estelles, în minutul 118.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Pentru FC Barcelona a fost prima dată când a disputat trei meciuri consecutiv cu prelungiri (după 13 ianuarie – 4-3 cu Real Sociedad, după lovituri de departajare, în semifinalele Supercupei Spaniei, şi 17 ianuarie – 2-3 cu Athletic Bilbao după prelungiri, în finala Supercupei Spaniei). Anterior, catalanii au mai avut câte două meciuri consecutive cu prelungiri în aprilie 1916 şi în mai 1928.

Tot joi, Athletic Bilbao s-a calificat în optimi trecând de echipa din liga a treia UD Ibiza, scor 2-1, după ce adversarii au condus cu 1-0. Pentru Ibiza a înscris Perez, în minutul 12. Athletic Bilbao s-a impus prin golurile marcate de Garcia ’52 şi Nunez ‘90+1.

Mai sunt calificate în faza următoare a Cupei Spaniei echipele Valladolid, Almeria, Girona, Levante, FC Sevilla, Rayo Vallecano, Granada, Osasuna, Betis, Navalcarnero, Villarreal, Valencia, Real Sociedad şi Alcoyano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.