Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona infirmă zvonurile: antrenorul Ernesto Valverde nu va fi demis, dar este evaluată activitatea echipei

Marca
Ernesto Valverde

FC Barcelona a dezminţit informaţiile vehiculate de un post de radio spaniol, care a susţinut că gruparea catalană îl va demite, marţi, pe antrenorul Ernesto Valverde, informează mundodeportivo.es, relatează News.ro.

Citește și: Gennaro Gattuso pleacă de la clubul AC Milan

Surse din cadrul grupării catalane au declarat că informaţia prezentată este falsă, dar au recunoscut că este analizată situaţia echipei, ce include lotul pentru sezonul viitor şi continuitatea corpului tehnic, insistând totuşi că nu s-a decis nimic cu privire la Valverde şi la colaboratorii săi.

Un post de radio spaniol, citat de sport.es, a susţinut că FC Barcelona va anunţa, marţi, despărţirea de antrenorul Ernesto Valverde, tehnicianul care a pregătit echipa în ultimele două sezoane. Roberto Martinez, selecţionerul Belgiei, ar urma să-l înlocuiască.

Anunţul plecării lui Valverde ar fi oarecum surprinzător. Nu prin prisma rezultatelor, el câştigând doar campioantul Spaniei şi ratând calificarea în finala Ligii Campionilor şi câştigarea Cupei Spaniei, ci prin faptul că fusese confirmat în funcţie, în urmă cu câteva zile.

Sâmbătă, preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, afirmase că Ernesto Valverde va continua la conducerea tehnică a echipei catalane, în ciuda înfrângerii din finala Cupei Spaniei.

"Am spus întotdeauna, Ernesto are un contract pentru anul viitor. El este antrenorul. În această seară trebuie să subliniez că, după mine, nu este vina antrenorului. Pur şi simplu, am muncit mult, am avut multe ocazii, dar balonul nu a vrut să intre în poartă. Nu este un eşec, nu e nici un sezon excelent, este un sezon foarte bun, pentru că titlul de campioană este mereu unul dintre obiectivele noastre. Am jucat finala cupei, am jucat semifinalele Ligii Campionilor şi, în final, am pierdut două meciuri. Trebuie să felicit Valencia, a câştigat pe merit. Ne-am gândit deja la sezonul viitor, dar nu începe mâine. Nu este momentul să explicăm ce se va întâmpla. Vom continua, vor fi noutăţi, dar nu este momentul să vorbim acum", a declarat Bartoneu, potrivit lequipe.fr.

Formaţia Valencia a câştigat, sâmbătă, Cupa Spaniei, învingând în finala disputată la Sevilla campioana FC Barcelona, scor 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.