Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona intenţionează să cheme jucătorii la antrenamente individuale în baza de pregătire a clubului

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Clubul FC Barcelona intenţionează să cheme jucătorii la antrenamente individuale în baza de pregătire a clubului, în vederea unei posibili reluări a campionatului, întrerupt de pandemia de coronavirus, potrivit news.ro.

Ingrijitorii bazei sportive a catalanilor lucrează de zor pentru a aduce terenurile în stare optimă pentru reluarea pregătirilor.

Potrivit marca.com, lucrări se efectuează şi la Stadionul Camp Nou, unde se însămânţează un tip special de iarbă, rezistent la căldură, pe suprafaţa de joc.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

Catalanii se aşteaptă ca sezonul să se reia la finalul lunii iunie şi să continuie în iulie, când temperaturile la Barcelona sunt foarte ridicate.

Messi şi colegii lui mai au de jucat cinci meciuri acasă, care vor fi probabil programate săptămânal din cauza timpului scurt avut la dispoziţie, iar administratorii arenei vor să se asigure că terenul propriu le va fi în continuare un aliat tehnicilor fotbalişti ai Barcelonei.

Fotbaliştii din Spania ar urma să revină la pregătire în această săptămână. La Liga a fost întreruptă după etapa XXVII-a, din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest sezon mai sunt de jucat 11 etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.