Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona redeschide publicului accesul la facilităţile sale din jurul stadionului Camp Nou

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a anunţat, după trei luni cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, că va redeschide de luni facilităţile sale din jurul stadionului Camp Nou, relatează EFE.

Printre facilităţile care îşi deschid porţile se numără muzeul, magazinul oficial al clubului şi birourile de asistenţă ale clubului situate la marginea arenei Camp Nou, conform măsurilor de siguranţă şi de protecţie stabilite de autorităţile sanitare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban, surprins în timp ce se ducea la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei

Vizitatorii vor trebui să respecte distanţa socială de doi metri şi să utilizeze măşti de protecţie în spaţiile închise. Vor fi instalate dozatoare de gel dezinfectant în întregul spaţiu, care vor fi marcate şi vizibile.

Muzeul clubului, unul dintre cele mai mari atracţii ale Cataloniei, îşi va deschide porţile de luni, cu un program de vizite între orele 10:00 şi 15:00, pe durata întregii săptămâni. Datorită măsurilor de protecţie şi protocoalelor, ecranele tactile ale muzeului nu vor fi operaţionale; nici ghidurile audio şi nici automatele de distribuit monede şi fotografii.

Magazinul din Camp Nou se redeschide tot de luni, cu respectarea măsurilor de protecţie, cu un program între orele 10:00 şi 16:00.

Citește și: Marcel Vela, precizări despre a treia etapă de relaxare: ‘Vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele’

Pe de altă parte, patinoarul va rămâne închis publicului cu planuri de redeschidere în septembrie, conform planului detaliat de Barcelona.

Barcelona va relua sezonul din La Liga, suspendat în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, cu un meci în deplasare la Real Mallorca pe 13 iunie. Barca este lider, înaintea ultimelor 11 etape, cu un avans de două puncte faţă de rivala Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.