Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Bayern Munchen a donat 100.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

dw.com
bayern munchen

FC Bayern Hilfe eV, organizația caritabilă a clubului bavarez, donează 100.000 de euro organizației "Orienthelfer" pentru a sprijini victimele dezastrului provocat de cutremurul din regiunea siriană de la granița cu Turcia.

Președintele FC Bayern Hilfe eV, Karl Hopfner, a înmânat joi un cec de donație lui Christian Springer, membru al consiliului de administrație al "Orienthelfer". Bavarezul, originar din München, a fondat inițiativa în urmă cu 12 ani pentru a îmbunătăți perspectivele de viitor în Orientul Mijlociu, pentru a nu se implica doar în crize sau în problema refugiaților din întreaga regiune, ci mai ales pentru a implementa proiecte educaționale durabile, scrie Mediafax.

"În acest moment, oamenii din această regiune au nevoie de ajutor imediat, iar pentru noi, cei de la FC Bayern Hilfe eV, este întotdeauna o preocupare importantă să putem oferi sprijin pe termen scurt, nebirocratic și imediat în situații de urgență.

Consecințele acestui cutremur unic în acest secol vor continua să afecteze viața în întreaga regiune pentru o perioadă lungă de timp. Orienthelfer e.V. activează de ani de zile ca organizație de ajutorare în Orientul Mijlociu și, prin urmare, se poate conta pe ea pentru a face rapid o mare diferență", a explicat Hopfner.

"Suntem foarte recunoscători lui FC Bayern pentru sprijinul său. Oamenii afectați au nevoie rapid de îmbrăcăminte, corturi, pături, saltele și îngrijiri medicale, iar acești bani ne vor permite să punem în aplicare măsuri imediate de neprețuit. Întrucât organizația noastră "Orienthelfer" promovează proiecte sociale în regiune încă din 2012, putem ajunge chiar și în zonele greu accesibile pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo. Mulțumim foarte mult tuturor celor care au făcut o donație", a declarat Christian Springer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.