Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoșani a rămas fără portar: Martin Frais și-a găsit altă echipă

Facebook.com
Martin Fraisl

Martin Fraisl (26 de ani) s-a despărţit oficial de FC Botoşani, echipă cu care a semnat în vara anului trecut pentru un singur sezon. Austriacul nu va mai continua în Moldova şi a găsit deja o nouă echipă, relatează Mediafax.

Citește și: INTERVIU Mircea Lucescu a vorbit cu Marius Tucă despre fotbalul românesc: 'E într-un moment critic' + ce părere are despre Halep și Hagi

Echipa lui Valeriu Iftime a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că Fraisl a semnat cu cei de la Sandhausen, echipă care s-a salvat de la retrogradare în Bundesliga 2, în sezonul recent încheiat. De asemenea, clubul german a confirmat oficial transferul portarului: ”Martin Fraisl s-a despărţit de FC Botoşani! Portarul austriac a semnat cu SV Sandhausen 1916, echipă din liga a doua din Germania! Mulţumim, Martin”, se arată pe pagina oficială a lui FC Botoşani.

Formaţia din Moldova a fost prima din CV-ul lui Martin Fraisl în afara Austriei. 16 partide a bifat portarul austriac în acest sezon pentru FC Botoşani, care s-a duelat pentru un post în poarta echipei cu Eduard Pap.

Sportunion Wolfsbach, USC Seitenstetten, SV Sierning, Wiener Sport-Club, SC Wiener Neustadt şi Floridsdorfer AC sunt cluburile pentru care a evoluat Martin Fraisl în Austria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.