Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoşani l-a prezentat oficial pe antrenorul Bogdan Andone

exclusivnews.ro
superliga

Echipa de fotbal FC Botoşani a anunţat numirea lui Bogdan Ioan Andone în funcţia de antrenor principal, duminică, într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din Superligă.

Bogdan Andone, care a pregătit-o ultima dată pe Apollon Limassol, a mai antrenat echipe precum FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari şi Poli Timişoara, conform Mediafax.

Marius Suller va fi antrenor secund al echipei botoşănene, după ce a mai activat la echipe precum Universitatea Cluj, Concordia Chiajna şi Apollon Limassol, iar Massimo Salteri va fi preparator fizic.

Totodată, FC Botoşani a anunţat două transferuri, mijlocaşul defensiv Ioan Filip şi fundaşul central Andrei Miron, ambii veniţi de la Universitatea Cluj.

Filip, în vârstă de 34 de ani, a mai evoluat pentru echipe precum FC Bihor, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj.

Andrei Miron care va îmbrăca, din nou, tricoul ''roş-alb-albastru'', după o pauză de patru ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru Oţelul Galaţi, FCSB, Hapoel Haifa şi Universitatea Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.