Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Copenhaga l-a demis pe antrenorul Jess Thorup

Astra Copenhaga

Clubul de fotbal FC Copenhaga, care are cel mai slab început de campionat din istoria sa, cu şase înfrângeri în zece etape, a anunţat marţi demiterea antrenorului Jess Thorup şi înlocuirea sa cu secundul Jacob Neestrup, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Din păcate, nu am avut în acest sezon nici dezvoltarea, nici stabilitatea performanţelor echipei pe care FCK ar trebui şi trebuie să le prezinte, şi de aceea punem capăt astăzi colaborării cu Jess Thorup", a indicat într-un comunicat preşedintele campioanei en titre a Danemarcei, Allan Agerholm.

FC Copenhaga, de 14 ori campioană a ţării sale, a revenit în acest sezon după şase ani în grupele Ligii Campionilor, eliminând-o în play-off pe Trabzonspor. Echipa a obţinut un punct după primele două meciuri în Grupa G a Champions League.

Jess Thorup, care are 52 de ani, pregătea echipa din noiembrie 2020. Înlocuitorul său, Jacob Neestrup, 34 de ani, format la FC Copenhaga, a antrenat echipa daneză de primă divizie Viborg (2019-2020), după care a fost unul dintre secunzii lui Thorup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.