Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Dinamo București a mai transferat doi jucători: un francez și un lituanian

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, marţi, că francezul Damien Dussaut şi lituanianul Linas Klimavicius vor efectua, mericuri, vizita medicală şi vor semna cu gruparea "alb-roşie", informează News.ro.

"Mâine au vizita medicală. Mai căutăm, mai avem probabil nevoie de încă doi jucători. Mai căutăm un fundaş central şi, dacă pleacă Salomao, un jucător de bandă. Există un interes pentru Salomao, vom vedea dacă se materializează. Dacă nu, se întoarce, e în ultimele şase luni de contract şi vom vedea, vom discuta despre prelungirea contractului. Katsikas se antrenează separat, dacă nu vom găsi o soluţie să ne despărţim în această iarnă, îşi va duce şi el contractul până la final şi la vară ne vom despărţi. El nu mai intră în vederile antrenorului", a declarat David, la Digi Sport.

Citește și: Căutările avionului dispărut luni deasupra Canalului Mânecii au fost suspendate marţi din cauza întunericului

Rugat să comenteze afirmaţiile fostului jucător dinamovist Mircea Axente, care s-a plâns de prea multă presiune la fosta lui echipă, la care a avut puţine şanse de a se afirma, David a spus: "Pentru că Axente e un băiat atât de gingaş şi sensibil şi nu rezistă la presiune, de aceea a plecat. Are vârsta necesară să mai demonstreze şi pe la fotbal, îl aştept să vorbească mai mult la fotbal şi mai puţin prin cafenele şi îmi pare rău că nu a spus lucruile astea până acum. Că aş fi vrut să facem un schimb, să vină el în management şi să mă duc eu în locul lui. Sunt convins că fiecare dintre noi s-ar fi descurcat mai bine în noile poziţii şi ar fi fost şi mai bine pentru club, că nu mai trebuia să plătim o poală de bani ca să plece. Am adus alţi jucători care să fie mai bărbaţi."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.