Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Dinamo - Dunărea Călăraşi, scor 2-0, în primul meci al play-out-ul Ligii I

captura video
dinamo fani pch

Dinamo București s-a impus pe teren propriu, contra Dunării Călarași, în primul meci din play-out-ul Ligii I, scor 2-0, scrie Mediafax.

Primul gol al confruntării din "Ștefan cel Mare" a fost înscris în minutul 24, de Dan Nistor. Fotbaliștii Dunării au ratat o acțiune de atac, Aliji a recuperat și a trimis mingea spre Nistor, care a driblat un adversar, a avansat 20 de metri și a tras din afara careului, deschizând astfel scorul.

Până spre final, Dinamo a mai ratat câteva șanse importante prin prin Papazoglu, Zenke și Filip. De partea cealaltă, Henderson a avut o ocazie bună pentru Dunărea, însă Mandanda, noul portar al bucureștenilor, a intervenit. Italianul Mattia Montini a stabilit scorul final în minutul 90+4, după ce a primit o pasă în interiorul careului de la Zenke.

Citește și: Serena Williams a criticat dur sistemul WTA

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă, cel puțin până sâmbătă, pe locul șapte, primul din play-out, cu 19 puncte. Dunărea Călărași rămâne pe loc de baraj, 12, cu 12 puncte acumulate.

Echipele:
Dinamo: P. Mandanda – Sorescu, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji – I. Filip, Ait-Atmane (52' N'Diaye) – Montini, Nistor, R. Jaadi (65' Zenke) – Papazoglou (75' Popa)

Dunărea Călăraşi: Calancea – Vlădoiu (34' D. Benzar), Dobrosavlevici, Luchin, C. Henderson, St. Filip – G. Enache, Bourceanu, Ammari (78' V. Munteanu) – Mediop (53' Iancu), Souda

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.