Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Hermannstadt a 'îngenuncheat' Dinamo București, scor 4-2, în etapa 20 din Liga 1

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 4-2, în fața celor de la Dinamo București, în etapa 20 din Liga 1, potrivit Meidafax.

FC Hermannstadt a deschis scorul, în minutul 15, prin golul marcat de Yazalde. Romario i-a pasat, în fața porții, lui Yazalde care a trimis balonul în poarta lui Piscitelli. Dinamo a egalat, în minutul 50, prin golul de la depărtare a lui Sorescu. FC Hermannstadt a trecut din nou în avantaj, în minutul 70. Dâlbea a trimis balonul în poarta lui Piscitelli, după lovitura lui Offenbacher de la colțul terenului. Viera a înscris pentru 3-1, în minutul 77 al partidei. Yazalde a înscris al patrulea gol pentru Hermannstadt în minutul 87. Perovic a mai redus din diferența de pe tabela de marcaj, în minutul 90+1.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Echipele utilizate:

FC Hermannstadt: Cristiano – Luchin, Viera, Rimane, Opruț – Romario (Offenbacher 61), Dâlbea, Dumitriu (Taira 90) – Petrescu, Yazalde, Buzan (Busu 55)

Dinamo București: Piscitelli – Corbu (Mihaiu 82), Popescu, Puljic, Ciubotariu – Grigore (Mrzljak 38), Filip – Sorescu, Nistor, Moura (Popa 70) – Perovic

În clasamentul Ligii 1, Dinamo București se poziționează pe locul 7, cu un total de 28 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe locul 13, cu 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.