Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Hermannstadt l-a transferat pe fundaşul mexican Paolo Medina

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Clubul de fotbal FC Hermannstadt a anunţat, marţi, pe un site de socializare, transferul fundaşului mexican Paolo Medina, format la academia grupării spaniole Real Madrid, anunță agerpres.

"Paolo Medina este un fundaş dreapta mexican, fost internaţional U20, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost format la academia de tineret a celebrului club spaniol Real Madrid, unde a evoluat pentru grupele U17 şi U18. Tot la nivel de copii şi juniori, Paolo a fost transferat de Benfica Lisabona U19 (Portugalia) şi Monterrey U20 (Mexic). Fotbalistul mexican a semnat pentru următoarele două sezoane cu FCH, din postura de jucător liber de contract. Paolo va purta numărul 18 pe tricou", se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării sibiene.

Ca fotbalist profesionist, fundaşul dreapta mexican a evoluat pentru formaţiile Monarcas (Mexic), Pantelikos (Grecia) şi UD Logrones (Liga 3/Spania), echipă pentru care a bifat 23 de prezenţe în sezonul trecut.

Paolo Medina este al cincilea transfer realizat până acum de FC Hermannstadt după mijlocaşii Alexandru Răuţă (Dinamo), Dragoş Petru Iancu (Gaz Metan Mediaş), Alexandru George Duşmanu (Concordia Chiajna) şi Mihai Butean (Chindia Târgovişte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.