Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Koln condamnă incidentele 'odioase' de la meciul cu Nice din Europa Conference League

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rapid suporteri Giulesti
"Condamnăm cu cea mai mare fermitate evenimentele odioase care s-au produs de ambele părţi, înaintea meciului de ieri", a indicat vineri într-un comunicat preşedintele clubului german, Werner Wolf.

"Evenimentele sunt cu atât mai regretabile cu cât o mare sărbătoare, cu prezenţa a circa 8.000 de fani ai lui Koln, a pierdut din impactul şi din valoarea sa", a adăugat el.

"Ne vom concentra toate eforturile pentru a investiga aceste incidente şi a lua măsuri împotriva autorilor acestor violenţe", a afirmat Wolf.

"Sunt stupefiat. Nu ştiu care sunt cuvintele potrivite. Voiam doar să sărbătorim un mare festival paşnic al fotbalului", a declarat la rândul său directorul sportiv al lui FC Koln, Christian Keller, într-o declaraţie publicată pe site-ul grupării.

"Fotbalul suferă, FC Koln suferă, Nice suferă", a spus Keller.

Ciocniri violente au avut loc joi între suporteri pe stadionul Allianz Riviera din Nisa înaintea partidei OGC Nice - FC Koln, amânată în cele din urmă cu o oră şi încheiată la egalitate (1-1). Mijlocaşul român Rareş Ilie a rămas pe banca de rezerve la gazde.

În total, 32 de persoane au fost rănite, dintre care doi poliţişti şi un steward, iar patru au fost spitalizaţi. Între ei, un suporter provenind din tribuna germană a fost internat de ''urgenţă maximă'', după ce a căzut de la o înălţime mai mare de cinci metri. ''În stare de ebrietate'', bărbatul era de fapt un suporter parizian, au precizat mai multe surse, confirmând pentru AFP că în tribuna echipei oaspete s-au aflat mai mulţi suporteri parizieni purtând culorile formaţiei FC Koln.

Nicio persoană nu a fost arestată până în acest moment, potrivit parchetului din Nisa.

În urmă cu un an, în august 2021, derby-ul Mediteranei, Nice - Marseille, din Ligue 1, a degenerat şi meciul a fost întrerupt, apoi amânat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.