Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Liverpool s-a impus în deplasare, la Brentford, cu 4-1

goals.com
liverpool fani anfield

Echipa engleză FC Liverpool a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-1, gruparea Brentford, în cadrul etapei a 25-a din Premier League, potrivit news.ro.

Prima repriză de pe Gtech Community Stadium a fost una echilibrată, în care gazdele au evoluat bine însă elevii lui Klopp au lovit în minutul 35, când Diogo Jota l-a servit pe Darwin Nunez pentru deschiderea scorului. După pauză, Salah i-a pasat decisiv lui Alexis MacAllister şi acesta a dublat avantajul în minutul 55, iar egipteanul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 68, atunci când servant a fost Cody Gakpo. Gazdele au înscris golul de onoare prin Ivan Toney – minutul 75, însă „cormoranii” au restabilit repede diferenţa de trei goluri, prin Cody Gakpo – în minutul 86, şi FC Liverpool s-a impus cu 4-1.

FC Liverpool este lider în Premier League, cu 57 de puncte, dar a jucat două meciuri în plus faţă de Manchester City, ocupanta locului secund, cu 52 de puncte. Pe locul al treilea se află Arsenal Londra, tot cu 52 de puncte. Brentford ocupă poziţia a 14-a în clasament, cu 25 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.