Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Liverpool va aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la meciul cu Ajax din Liga Campionilor

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Clubul englez de fotbal FC Liverpool va aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, care a încetat din viaţă joia trecută, cu ocazia meciului de pe teren propriu împotriva echipei olandeze Ajax Amsterdam din Liga Campionilor, informează EFE.

Un minut de reculegere va fi păstrat înaintea loviturii de start a partidei programată în această seară (marţi), iar jucătorii ambelor formaţii vor purta banderole negre la braţ, în semn de respect. De asemenea steagurile vor fi coborâte la jumătatea catargului pe stadionul Anfield şi vor rămâne aşa pe toată durata perioadei de doliu, în timp ce sigla clubului Liverpool de pe reţelele de socializare va apărea în culorile alb şi negru.

FC Liverpool aminteşte, într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul său oficial, de vizita pe care Regina a efectuat-o pe Anfield în 1993, care a coincis cea de-a 100-a aniversare a clubului şi cu inaugurarea tribunei Centenarului.

Regina Elisabeta a II-a ocupă, de asemenea, un loc important în istoria lui Liverpool, deoarece a înmânat Cupa Angliei căpitanului Ron Yeats, în anul 1965 pe stadionul Wembley din Londra, cu ocazia primului succes al "cormoranilor" în această competiţie.

De-a lungul timpului, Regina a decorat mai multe personalităţi ale clubului Liverpool, precum Bill Shankly, Bob Paisley, Gerrard Houllier sau Steven Gerrard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.