Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Liverpool va disputa un meci amical în Singapore, în cadrul turneului din presezon pe care 'cormoranii' îl vor efectua în Asia

liverpool

Echipa de fotbal FC Liverpool va disputa un meci amical împotriva formaţiei Cystal Palace în Singapore, în cadrul turneului din presezon pe care "cormoranii" îl vor efectua în Asia, în luna iulie, a anunţat clubul de pe Anfield, citat de Reuters.

Elevii antrenorului Juergen Klopp vor înfrunta gruparea londoneză pe Stadionul Naţional din Singapore, în data de 15 iulie, la trei zile după ce Liverpool va juca împotriva unei alte echipe engleze, Manchester United, la Bangkok, în Thailanda, conform Agerpres.

Liverpool a mai vizitat anterior Singapore în 2001 şi 2009, când a disputat două meciuri amicale care s-au bucurat de un imens succes, precum şi în 2011, când a efectuat un antrenament deschis. Gruparea de pe Anfield revine acum în Asia pentru prima oară din 2017.

Asia şi Australia au fost vizitate în mod regulat de marile cluburi europene înaintea pandemiei de Covid-19, iar echipe precum FC Liverpool, Manchester United şi Chelsea atrag un număr mare de spectatori de fiecare dată când organizează meciuri amicale pe cele două continente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.