Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Orenburg, puternic afectată de COVID-19, a declarat forfait pentru meciul cu Krasnodar

FC Orenburg, afectată de opt cazuri de contaminare cu coronavirus, a anunţat că nu va putea susţine meciul de sămbătă cu FK Krasnodar, la doar o săptămână de la reluarea campionatului Rusiei, perturbat de coronavirus, informează AFP.

Într-un comunicat dat publicităţii, Liga rusă a indicat că a fost informată de această decizie care va conferi victoria la masa verde pentru Krasnodar, a doua consecutivă pentru echipa aflată în cursa calificării pentru Liga Campionilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

Clubul FC Orenburg anunţase joi că şase fotbalişti ai săi au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, aceasta fiind a patra echipă afectată de epidemie după reluarea campionatului Rusiei în weekendul trecut.

Într-un comunicat, clubul precizase că "şase jucători şi doi colaboratori" au fost contaminaţi. Orenburg, penultima clasată, ameninţată deci de retrogradare, urma s-o întâlnească sâmbătă pe FC Krasnodar, ocupanta locului 3, care speră deci să evolueze în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

FC Orenburg anunţase că toţi jucătorii săi au fost testaţi negativ înaintea meciului de sâmbăta trecută cu Lokomotiv Moscova.

Preşedintele Ligii ruse de fotbal, Serghei Priadkin, a anunţat că toţi jucătorii pozitivi au fost izolaţi şi se desfăşoară o anchetă a autorităţilor sanitare.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Săptămâna trecută, FC Rostov a avut mai multe cazuri de contaminare şi a fost nevoită să trimită juniorii la meciul cu Soci, pe care l-a pierdut la o diferenţă umilitoare, 10-1.

De asemenea, trei jucători ai lui Dinamo Moscova au fost contaminaţi de coronavirus şi plasaţi în carantină, ceea ce a determinat Federaţia rusă de fotbal să amâne pentru 19 iulie meciul prevăzut sâmbăta trecută între această echipă şi FC Krasnodar.

Această serie de contaminări pune în pericol desfăşurarea campionatului Rusiei, care a fost suspendat în luna din cauza pandemiei de coronavirus. Deocamdată, Liga rusă nu a menţionat posibilitatea unei noi suspendări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.