Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Porto îl pierde pe Iker Casillas - Motivele care au împins clubul la neprelungirea contractului

Iker Casillas

FC Porto a anunţat, miercuri, despărţirea de portarul spaniol Iker Casillas, în vârstă de 39 de ani, căruia i s-a încheiat contractul cu gruparea portugheză, informează lesoir.be., potrivit news.ro.

Casillas a suferit un atac de cord anul trecut, în timpul unui antrenament şi nu a mai jucat niciun meci oficial din aprilie 2019. Porto l-a inclus pe Casillas în personalul său tehnic şi l-a păstrat şi ca jucător, deşi el nu a mai apărut niciodată pe foaia de joc.

În februarie, preşedintele FC Porto, Jorge Nuno Pinto da Costa, a anunţat că portarul îşi va încheia cariera în încercarea de a deveni preşedinte al federaţiei spaniole de fotbal. Dar Casillas şi-a retras candidatura din cauza situaţiei generate de pandemia de coronavirus.
Citește și: Microfoanele și camerele anchetatorilor ar fi fost descoperite de pretinșii delapidatori de pe Otopeni - S-a intervenit de urgență pentru extragerea lor

Casillas s-a alăturat echipei FC Porto în 2015 după ce şi-a petrecut întreaga carieră până atunci la Real Madrid. Portughezii au lansat un videoclip, miercuri, cu aspecte marcante din aventura spaniolului la Porto, sub titlul "Întotdeauna unul dintre ai noştri".

Campion mondial în 2010 şi dublu campion european, în 2008 şi 2012, Casillas a purtat tricoul echipei FC Porto de 156 ori şi a fost campion în 2018. La prima reprezentativă a Spaniei, el are 167 de selecţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.