Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid a semnat un parteneriat cu clubul CFR Simeria

rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a semnat un parteneriat cu gruparea CFR Simeria în urma căruia formaţia giuleşteană va avea prioritate în ceea ce priveşte transferul juniorilor formaţi la gruparea hunedoreană.

"În prezenţa lui Daniel Niculae şi a lui Ionuţ Voicu, dar şi a primarului Simeriei, Iulius Badea, şi a preşedintelui CA CS CFR Simeria, cele două cluburi au semnat un parteneriat la nivelul de copii şi juniori, prin care Rapid va avea prioritate la tinerii cei mai buni de la clubul CS CFR Simeria", informează, joi, FC Rapid pe site-ul său oficial.

Preşedintele grupării giuleştene, Daniel Niculae, a declarat că parteneriatul este benefic pentru ambele cluburi.

"Este un parteneriat pe termen lung, prin care ne dorim să atragem la Rapid cei mai buni juniori ai clubului din Simeria, dar acesta este doar începutul. Sunt foarte multe similitudini între cele două cluburi, ambele sunt ceferiste la origini şi le mulţumim celor din Simeria pentru această colaborare. În această zonă este o comunitate foarte mare de rapidişti, locaţia este excelentă, condiţiile sunt foarte bune, copiii de viitor şi sunt sigur că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele cluburi. Avem în vedere pentru viitor şi alte parteneriate ce pot contribui la redirecţionarea tinerilor de valoare din ţară către clubul nostru, pentru a-i putea creşte în spiritul alb-vişiniu şi, de ce nu, la descoperirea viitoarelor legende rapidiste", a spus Niculae.

Clubul CFR Simeria, fondat în 1909, are 7 grupe de juniori: Under 7, Under 9, Under 11, Under 13, Under 15, Under 17 şi Under 19. În Campionatul Naţional U19, CFR Simeria ocupă locul doi în seria a VII-a, după CSM Reşiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.