Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid anunţă că a primit decizie favorabilă de la Curtea de Apel privind dreptul de folosinţă exclusivă a mărcii şi siglei

Agerpres.ro
Stadion Rapid-Giuleşti

FC Rapid 1923 anunţă că a primit decizie favorabilă de la Curtea de Apel Bucureşti în cele două procese privind dreptul de folosinţă exclusivă a mărcii şi siglei, potrivit news.ro.

Într-un prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale “Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti” (înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanţei anularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid şi Giuleştina.
Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel Bucureşti anulând marca Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti şi păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziţionat de la societatea falimentară Rapid.
Şi în cel de-al doilea dosar, privind înregistrarea mărcii, constând în sigla actuală a clubului, FC Rapid 1923 a primit o decizie favorabilă.
“Mă bucură nespus victoria de astăzi şi faptul că în sfârşit s-a făcut dreptate. Instanţa a arătat clar cine este Rapidul, deşi într-o lume normală nici nu trebuia să avem această potenţială problemă. Conducerea Rapidului transmite, astfel, un mesaj clar către toţi şantajiştii, care mai până acum ceva timp cereau sume mici pentru a evita potenţiale conflicte inventate şi care, după succesele Rapidului din ultimul timp, au ajuns să ceară milioane de euro şi procente în club fără a avea nici dreptul şi nici măcar posibilitatea materială de a ajuta cu adevărat Rapidul (ţinând cont că administrează firme de bloc). Din păcate, nu este un caz singular, sunt şi alţi şantajişti care încearcă să profite de acest succes şi de faptul că Rapidului îi merge bine. Sunt diverşi care inventează că au făcut lucruri şi că au adus jucători pe care, de fapt, nici nu îi cunoşteau prea bine. Aceştia mint şi încearcă să inducă în eroare opinia publică prin declaraţii false, ascunzându-se în spatele “măştii” de rapidist. Ei, de fapt, nu încearcă decât să profite de pe urma acestui club atât de iubit şi apreciat.Mesajul conducerii pentru toţi aceşti parveniţi a fost şi va fi unul foarte simplu: şantajele nu funcţionează, suntem aici să ne facem treaba şi împreună cu cei mai frumoşi fani să protejăm cel mai iubit club din ţară. Singuri împotriva tuturor!”, a declarat acţionarul Victor Angelescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.