Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid anunţă că UEFA a acceptat să facă o derogare pentru ca stadionul giuleştean să fie liber pentru organizarea Centenarului

FC Rapid a anunţat, miercuri, că UEFA a acceptat să facă o derogare pentru ca stadionul giuleştean să fie liber pentru organizarea Centenarului, din 25 iunie. Stadionul Rapid găzduieşte în iunie meciuri din cadrul Campionatului European U21.

"În urma unui contract semnat în anul 2020, conform unui protocol agreat cu Federaţia Română de Fotbal, stadionul Rapid Giuleşti urma să fie cedat/închiriat către UEFA pentru desfăşurarea unor meciuri din cadrul Campionatului European U21 programat să aibă loc pe perioada lunii iunie a anului 2022, scrie news.ro.

Ţinând cont de bulversarea şi reprogramarea tuturor competiţiilor sportive din Europa în perioada pandemiei Covid 19, forul fotbalistic suprem european a decis mutarea CE U21 din 2022, în aceeaşi perioadă a anului 2023, ceea ce se suprapunea cu organizarea Centenarului grupării rapidiste.

Deşi la un moment dat părea o acţiune imposibilă, având în vedere importanţa crucială a desfăşurării acestui eveniment istoric pe arena Rapid Giuleşti, întreaga suflare rapidistă înglobând Clubul Sportiv Rapid, Fotbal Club Rapid şi Ministerul Transporturilor, toţi la un loc au făcut toate demersurile posibile pentru ca în data de 25 iunie 2023 stadionul să fie la dispoziţia rapidiştilor.

În contextul importanţei Centenarului, UEFA a acceptat să facă o derogare iar arena giuleşteană va fi liberă pentru organizarea evenimentului în data de 25 iunie 2023", a anunţat clubul rapidist.

“Centenarul celui mai frumos club din România nu putea avea loc decât acasă, pe stadionul Giuleşti. A fost greu, foarte greu. Însă împreună am demonstrat mereu că putem reuşi şi imposibilul. Mulţumim celor de de la UEFA că au conştientizat importanţa unui astfel de eveniment şi ne-au dat tot suportul. Este păcat că vom avea stadionul doar în ziua de 25, dar ziua aceea va fi una de neuitat”, a declarat peşedintele FC Rapid, Daniel Niculae.

“Suntem onoraţi şi încântaţi de faptul că în data de 25 iunie 2023 vom fi ACASĂ. Mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru! Una dintre marile mele dorinţe pentru noul an are toate şansele să se îndeplinească, aceea de a vedea în iunie un Giuleşti plin de rapidişti sărbătorind centenarul. De acum toate gândurile zboară deja spre organizarea unui eveniment unic, Clubul Sportiv împreună cu Fotbal Club sunt sigur că vor realiza împreună ceva măreţ.", a spus la rândul său Bogdan Vasiliu, preşedintele CS Rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.