Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid Bucureşti a perfectat un nou transfer. Estonianul Mattias Kait a semnat un contract pe doi ani şi jumătate

Echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti a perfectat, marţi, transferul mijlocaşului estonian Mattias Kait, în vârstă de 23 de ani, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, până în vara lui 2024, a anunţat clubul pe site-ul său oficial, conform Agerpres.

"Sunt încântat să fiu aici, toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Ştiam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit 2-3 meciuri. Ştiu şi despre suporteri, chiar le-am arătat familiei şi logodnicei imagini cu ei, sunt într-adevăr 'nebuni'. Abia aştept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline", a spus mijlocaşul estonian.

Kait a evoluat deja de 39 de ori pentru naţionala Estoniei, marcând 8 goluri, cu Belgia, cu Letonia (2), cu Gibraltar (2), cu Cipru şi cu Lituania.

Mattias Kait şi-a făcut junioratul în ţara natală, la FCI Levadia, fiind achiziţionat de Fulham, unde a evoluat pentru formaţia Under-23. De la Fulham a fost împrumutat în prima ligă scoţiană, la Ross County, iar din 2019 a jucat în prima ligă slovenă, la NK Domzale, formaţie pentru care a bifat şase meciuri în acest sezon de Europa Conference League, marcând un gol. În vară, Kait a fost transferat la FK Bodoe/Glimt, formaţie cu care a luat titlul în Norvegia.

În palmaresul său mai figurează şi Cupa Baltică, obţinută în 2020, cu naţionala Estoniei.

Kait este al patrulea jucător transferat în această iarnă de Rapid, după fundaşii Răzvan Onea, Matias Perez Acuna şi atacantul Jakub Vojtus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.