Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid l-a transferat pe Andrei Ciobanu de la Farul

rapid

Rapid a perfectat, joi, cel de-al doilea transfer al verii, reuşind să-l achiziţioneze pe Andrei Ciobanu, de la Farul Constanţa.

Mijlocaşul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire, urmând a se alătura imediat lotului condus de Adrian Mutu, aflat în cantonament la Curtea de Argeş, conform news.ro.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giuleşti, abia aştept să îi fac fericiţi pe fani şi le promit că împreună suntem de neclintit”, a spus Ciobanu

Născut la Bârlad, Andrei a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, debutând în Liga 1 în 2016, în partida Viitorul Constanţa – Astra.

Ciobi a evoluat pentru naţionala U21 la Campionatul European din 2019, atunci când România s-a calificat în semifinalele competiţiei, dar şi pentru naţionala olimpică, unde a bifat toate cele trei partide ale formaţiei U23 din grupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.