Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC U Craiova a învins-o pe CS Mioveni cu 2-1, în Superligă

Superliga
superliga

FC U Craiova a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal, informează Agerpres.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a deschis scorul prin Aurelian Chiţu (13), care a profitat de o gafă a fundaşului francez Dylan Mboumbouni. Ultima clasată a reuşit egalarea după pauză, prin Adrian Scarlatache (66), care a profitat de pasivitatea portarului Ionuţ Gurău la un corner.

Echipa din Bănie a marcat golul victoriei în min. 90, când Lorenzo Paramatti a centrat lung, Dragoş Albu a proftat de marcajul larg al lui Mboumbouni şi a reluat din voleu, mingea a lovit bara şi apoi a intrat în plasă din portarul Alexandru Greab.

În min. 77, meciul a fost întrerupt pentru intervenţia ambulanţei, după ce unui spectator de la tribuna a doua i s-a făcut rău din cauza faptului că forţele de ordine au făcut uz de gaze lacrimogene. Jocul a fost întrerupt circa cinci minute, timp în care au avut de suferit şi jucătorii din cauza gazelor.

FC U Craiova a obţinut a patra victorie consecutivă, având o singură înfrângere (0-3 cu Sepsi OSK la ''masa verde'') în ultimele nouă etape (şase victorii, două egaluri).

CS Mioveni a suferit primul eşec în acest an, cu Nicolae Dică pe banca tehnică. Echipa venea după două victorii şi trei egaluri în 2023, fiind neînvinsă de şase partide (una din 2022).

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

FC U 1948 Craiova - CS Mioveni 2-1 (1-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

Au marcat: Aurelian Chiţu (13), Dragoş Albu (90), respectiv Adrian Scarlatache (66).

Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); al patrulea oficial: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.