Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC U Craiova are un nou antrenor: pe italianul Nicolo Napoli; el a mai antrenat clubul de șase ori

Adevarul.ro
Nicolo Napoli

"FC Universitatea Craiova 1948 anunţă că Nicolo Napoli este noul antrenor principal al echipei", informează clubul pe contul oficial de Facebook, relatează Agerpres.

Napoli s-a despărţit ultima oară de formaţia olteană la 18 martie 2019, acela fiind de altfel şi ultimul său angajament ca antrenor până în acest moment. Cele cinci mandate ale tehnicianul italian la Craiova sunt: 2003-2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 şi 2018-2019.

În cariera sa, Nicolo Napoli a mai antrenat formaţiile Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Braşov, Astra Ploieşti, CS Turnu Severin şi CSMS Iaşi.

Luni, cu o săptămână înaintea startului campionatului Ligii a II-a, FC U Craiova 1948 s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică. Gruparea nu a menţionat în postarea publicată pe contul oficial de Facebook motivele pentru care a renunţat la serviciile tehnicianului.

În vârstă de 44 de ani, Eugen Trică preluase conducerea formaţiei FC U Craiova 1948 în vara anului 2019, el reuşind promovarea în Liga a II-a de prima poziţie a Seriei a IV-a din Liga a III-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.