Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Versailles nu îl concediază pe antrenorul Youssef Chibhi, acuzat că ar fi filmat mai multe femei fără ştirea lor

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Clubul francez de liga a patra FC Versailles a anunţat miercuri, printr-un comunicat oficial, că nu îl va concedia pe antrenorul Youssef Chibhi, acuzat că ar fi filmat mai multe femei fără ştirea lor.

Youssef Chibhi se află în centrul unei anchete a poliţiei franceze pentru ”încălcarea vieţii private”, dar şi pentru ”înregistrarea unor imagini pronografice cu o persoană minoră, în vârstă de 15 ani”, conform news.ro.

FC Versailles, clubul la care Chibhi este antrenor, a publicat miercuri un comunicat în care specifică: ”Deocamdată, lui Youssef Chibhi i se aplică prezumţia de nevinovăţie, prin urmare, cum noi nu intenţionăm să ne substituim justiţiei, iar Youssef Chibhi este lăsat liber şi nu este inculpat, avem obligaţia legală şi morală de a respecta dreptul lui Youssef Chibhi de a munci, iar el va fi păstrat în funcţie”.

Totodată, conducerea clubului FC Versailles a precizat că urmăreşte îndeaproape evoluţia anchetei şi că ”vom fi foarte vigilenţi, pe măsură ce informaţiile vor fi communicate de autorităţile competente. Clubul îşi va adapta atitudinea cu calm, în funcţie de eventuala evoluţie a faptelor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.