Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a primit mai multe oferte pentru transferurile jucătorilor, deși echipa nu are cel mai bun început de sezon

www.prosport.ro
FCSB

FCSB e asaltată cu oferte de transferuri! Deşi echipa nu are cel mai bun început de sezon, formaţii din Europa întreabă de jucători, după cum afirmă chiar oficialul Narcis Răducan. Unul dintre fotbaliştii vizaţi este Ionuţ Vînă (24 de ani), venit în această vară de la Viitorul Constanţa, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Gigi Becali este cel care primeşte primele informaţii atunci când un club este interesat de un jucător de la FCSB. Ulteriori, în funcţie de importanţa ofertei, sunt înştiinţaţi şi ceilalţi oameni din conducerea clubului. "Periodic vin oferte pe mail, dar sunt şi discuţii private, eu nu am acces la toate. Patronul nostru are sistem direct în privinţa transferurilor şi nu îmi spune mie fiecare discuţie. Dacă discuţiile avansează aflu şi eu. Despre Vînă nu ştiu dacă merge la AEK Atena, a jucat deja la două echipe în acest sezon. Nu este exclus ă meargă din vara viitoare, sunt mulţi jucători monitorizaţi de scouteri şi reprezentanţi. Dacă urcăm în clasament şi avem jocuri bune, ofertele vor veni şi aici cred că ne-am descurcat bine în privinţa balanţei financiare", a declarat Narcis Raducan la Pro X.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

107 meciuri a bifat Vînă pentru cei de la Viitorul, formaţie cu care a evoluat inclusiv în eşalonul secund. Acesta a marcat de opt ori şi a oferit zece pase decisive, în ultimele două sezoane devenind om de bază în echipa lui Gică Hagi. 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de 24 de ani, potrivit site-ului Transfermarkt.

Gigi Becali a dezvăluit, în momentul anunţului oficial al transferului, şi suma pentru care l-a luat pe Vînă de la Gică Hagi. Afacerea s-a ridicat la 750.000 de euro, dar FCSB va vira şi 10% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Statisticile lui Vînă la FCSB: 13 meciuri şi 3 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.