Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB e gata de meciul cu CSU Craiova! Anton Petrea: 'Tănase a intrat în antrenamentele normale şi este în lot'

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a trecut peste înfrângerea din etapa trecută, cu CFR Cluj (0-2), şi este pregătită pentru a trata confruntarea cu Universitatea Craiova cu dorinţă de victorie.

„O partidă dificilă, cu un adversar bun, cu un moral bun. Noi venim după această înfrângere nemeritată de la Cluj. Însă cred că am trecut peste acest moment şi suntem pregătiţi pentru a trata meciul de mâine seară foarte serios şi concentraţi şi cu dorinţa de a câştiga. Şi etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendaţi. Trebuie să găsim variante. Sper ca cel care va intra în locul lui George Miron să facă un joc foarte bun. Tănase a intrat în antrenamentele normale ale echipei, este în lot, până mâine vom vedea dacă va intra din primul minut sau pe parcursul jocului. Noi căutăm să ne adaptăm la ceea ce avem. Poate ne lipseşte Sergiu Buş, dar noi încercăm să suplinim acea lipsă a atacantului central. El nu va putea juca nici mâine seară nici luni”, a spus Petrea.

Citește și: Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

El a refuzat să discute despre arbitraje: „Nu vreau să discut pe tema arbitrajului, nu vreau să fac nicio referire la ce s-a întâmplat la Cluj. Am convingerea că cel care va oficia mâine va face un meci foarte bun”.

Petrea a mai declarat că jucătorii tineri din lotul FCSB trebuie să capete experienţă pentru a reacţiona mai bine în anumite momente.

Citește și: EXCLUSIV Să râdem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1

FCSB va întâlni echipa Universitatea Craiova, vineri, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a XIV-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.