Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB și Craiova se bat pentru semnătura lui Bogdan Stancu - presă

www.fanatik.ro
Bogdan Stancu

Victor Piţurcă (63 de ani) şi Gigi Becali (61 de ani), foşti prieteni, în prezent rivali în Liga 1, ar putea duce o luptă pe piaţa transferurilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

Fostul selecționer i-a dat deja prima lovitură omului cu banii de la FCSB, după ce Andrei Ivan (22 de ani), fotbalist dorit insistent de Becali, a semnat cu Craiova. Acum, Craiova şi FCSB se luptă din nou pentru aceeaşi ţintă. Este vorba despre Bogdan Stancu (32 de ani), fost om de naţională. FCSB şi Craiova îl vor pe atacant, conform Fanatik, iar Gigi Becali şi Victor Piţurcă vor duce lupta pentru transfer până-l vor convinge pe atacant să semneze. Stancu joacă în prezent la Genclerbirligi, în Turcia, formaţie cu care mai are contract până în vara lui 2020.

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

Bogdan Stancu a jucat la FCSB între 2008 şi 2011, iar Gigi Becali a obţinut un profit mare de pe urma transferului său. A fost vândut la Galatasaray, pentru cinci milioane de euro. Stancu are o relaţie specială şi cu Victor Piţurcă, atacantul fiind unul dintre preferaţii fostului selecţioner al naţionalei României. Rămâne de văzut care va fi deznodământul final.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

Nu e prima dată, în ultimele luni, când FCSB îl vrea pe Bogdan Stancu. Despre o revenire a atacantului la FCSB s-a mai scris în finalul lui 2018, dar şi la începutul lui 2019. În cele din urmă, omul retras de la naţională anul trecut, a ales să meargă în Turcia. La Bursaspor, iar acum la Genclerbirligi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.