Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB îl vrea pe Darius Olaru: Becali a făcut o ofertă de nerefuzat

facebook.com
Gigi George Becali

Darius Olaru (21 de ani) se află pe lista de achiziţii a FCSB-ului, pentru un transfer în vară. Interesul nu este unul recent. De o bună perioadă de timp se ştia că prezintă interes pentru vicecampioană, dar până acum oferta nu era pe placul conducătorilor de la Gaz Metan Mediaş, potrivit mediafax.

Situaţia s-ar putea schimba, pentru că oferta a crescut, iar sibienii se grăbesc să iasă din insolvenţă. Gigi Becali a decis să ofere o sumă de transfer de 700.000 de euro, dar şi procente dintr-un eventual transfer. Din precizările Digi Sport, FCSB se obligă să redirecţioneze 20% din suma pe care o va încasa la vânzarea fotbalistului. Despre posibilitatea unui transfer al lui Olaru, vorbea şi Ioan Mărginean, preşedintele Mediaşului, într-o intervenţie la ProSport Live de joi.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

”Singura ofertă reală am avut-o în iarna, de la un club din străinătate. A fost bunicică, dar cu o sumă care se achita în iarnă şi 50% după parcurgerea returului din campionatul respectiv. Pentru Olaru. El se putea accidenta în campionatul acela, şi eu ce făceam? Mi s-a părut anormal că asigurarea medicală costa în jur de 30.000 de euro. E un campionat bun aici, aproape de noi. Olaru a avut un parcurs bun, a dat dovadă de caracter, a intrat şi accidentat.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Antrenorul a încercat să-l mai menajeze, dar e copil şi vrea să joace. După ultima discuţie cu el, mi s-a dat termen până la finalul mai. Ne întâlnim cu impresarul, nu mai ştiu cine este. Olaru dacă rămâne la Mediaş produce bani, loc de clasament. E jucător titular, nu că trebuie să-l băgăm că ne spune regulamentul”

Statisticile lui Olaru în acest sezon: 32 de meciuri, 3 goluri şi 5 asisturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.