Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB îl vrea pe Răzvan Ivan - presă

www.gsp.ro
FCSB

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că e aproape să-l vândă pe Romario Benzar (27 de ani) în Arabia Saudită, iar FCSB se gândeşte, deja, la un înlocuitor pentru titularul postului de fundaş dreapta. Iar el vine din Liga 3, de la Unirea Alba Iulia relatează news.ro

În acest moment, pe lângă Benzar, Dică îi mai are pe Mihai Roman şi Antonio Jakolis, ambii mijlocaşi ofensivi la bază, pentru postul de fundaş dreapta, dar simte nevoia încă unui jucător care să acopere acel post. De aceea, conform Telekom Sport, vicecampioana se interesează de Răzvan Ivan, fundaşul dreapta de doar 18 ani al celor de la Unirea Alba Iulia.

Tânărul apărător a jucat contra FCSB-ului în Cupa României, în meciul câştigat greu de campioană, 1-0 cu gol Raul Rusescu în minutul 85, iar Dică i-a sesizat potenţialul şi se gândeşte că are calităţile necesare pentru a face faţă rigorilor din Liga 1 Betano.

La finalul meciului jucat pe 28 septembrie, Ivan nu se arăta prea impresionat de echipa la care are şanse să ajungă în această iarnă: "Nu mă aşteptam să fie atât de slabă, ştiu că acolo sunt jucători care au cochetat cu cluburi mari din Europa, au jucat în grupele Europa League, în play-off-ul Champions League şi mă aşteptam să întâlnim o echipă foarte bună, compactă, să ne atace, să ne ţină acolo în 16 metri, dar n-a fost aşa", spunea fundaşul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.