Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB, misiune IMPOSIBILĂ în Cehia: remiză cu Viktoria Plzen

FCSB a terminat la egalitate  2-2 meciul cu cehii de la Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Uefa Champions League.

Această remiză complică foarte mult calculele la returul din Cehia, pentru că FCSB este nevoită să marcheze fără a primi niciun gol. În cazul unui rezultat de egalitate, doar în cazul în care se va termina 2-2 va constitui un rezultat pozitiv.

Prima repriză a fost una echilibrată. Cehii au început mai bine și au făcut un pressing agresiv, blocând construcția stelistă. Plzen a deschis scorul prin Krmencik, în minutul 23. Atacantul a profitat de o bâlbâială în defensiva stelistă și a marcat cu un șut din mijlocul careului.

După gol, FCSB a început să fie mai periculoasă și a egalat rapid. Budescu a bătut perfect o lovitură liberă de la 23 de metri, iar portarul Bolek nu a avut nicio reacție.

Repriza a doua a început la fel, cu cehii marcând rapid. În minutul 53, Kopici a profitat de o nouă gafă a fundașilor steliști. Kolar a pătruns și a șutat, iar mingea repinsă de Niță a fost trimisă în poartă de Kopici, care a profitat de faptul că Enache și Bălașa au fost lenți.

Șapte minute mai târziu, FCSB a egalat. Teixeira a atacat foarte bine colțul scurt, la o centrare a lui Momcilovici, și a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.