Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB - Rapid | Adrian Mutu: 'Să pierzi într-un derby e greu pentru noi'

adrian mutu rapid binance

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat duminică, după înfrângerea cu FCSB, că rezultatul este un duş rece pentru giuleşteni, informează news.ro.

”Moral aveam un avantaj apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derby, e greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri, cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul. A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz. Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe. Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelntă cu echipa, de ce îi luaţi meritele lui Piti”, a declarat Adrian Mutu.

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, echipa Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.