Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB ratează șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj, după un scor de egalitate pe terenul Concordiei Chiajna

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

FCSB a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-0, în runda cu numărul 24 din Liga I Betano, și ratează șansa de a se apropia la un punct de liderul CFR Cluj, informează Mediafax.

Citește și: Antrenorul de la New York City îl laudă pe românul Alexandru Mitriţă: 'Cel mai important lucru e că avem încă un fotbalist care poate străluci cu Maxi Moralez'

Într-o atmosferă ceva mai vioaie față de obicei la Chiajna, FCSB a început în forță duelul cu Concordia, iar Dennis Man a fost în două rânduri aproape de a deschide scorul. În minutul șapte, “perla” lui Becali l-a pus la grea încercare pe Caparco, iar un minut mai târziu a tras puțin pe lângă, după o acțiune rapidă la care au participat Tănase și Coman.

Cerut cu insistență în primul “11” de patron, Florentin Matei a fost cel care a încercat să limpezească jocul FCSB-ului, a luat acțiuni pe cont propriu, însă nu a existat claritate din partea tridentului ofensiv aflat în spatele lui Gnohere, titularizat în premieră. Astfel, până la finele primului act, FCSB a fost incapabilă să mai pună în pericol poarta ilfovenilor, Gorobsov reprezenând principalul stâlp al unei defensive compacte a echipei lui Falub.

Repriza secundă a debutat cu înlocuirea lui Matei cu Moruțan și ocazia lui Coman, care a izbit transversala cu un șut de la marginea careului. FCSB a continuat să pară lipsită de idei în ultima treime, iar Teja l-a scos pe Gnohere, care nu și-a făcut simțită prezența, și l-a aruncat în luptă pe Hora, marcator în runda trecută. În absența lui Matei, "șeptarul" vicecampioanei a fost cel care și-a asumat rolul de playmaker și a semănat panică în careul Chiajnei, însă cea mai mare ocazie din finalul partidei i-a aparținut tot lui Man, care a reluat cu capul o centrare bună a lui Benzar, însă Caparco a avut un reflex de excepție și a respins peste transversală.

S-a terminat 0-0, într-un meci în care diferența dintre o echipă cu preteții de campioană și una care înregistrase opt înfrângeri consecutive nu a fost atât de vizibilă pe cât ar fi fost de așteătat. FCSB irosește șansa de a se apropia la un punct de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Chiajna obține primul punct în campionat din noiembrie și își păstrează penultimul loc.

Concordia (4-2-3-1): Caparco – Joao Diogo, Marc, Cadamuro, A. Radu – Gorobsov, Ropotan – Grădinaru, Bawab (82' Albu), Nivaldo (60' Iloki) – M. Alexe (76' Cristescu). FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Morais - Pintilii (70' Nedelcu), Matei (46’ Moruțan) - Man, Tănase, Coman - Gnohere (66' Hora)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.