Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj pe stadionul Steaua

digi24
FCSB

 

Echipa de fotbal FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, pe stadionul Steaua, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, gruparea bucureşteană.


"FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul 'Steaua". Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!", au transmis reprezentanţii clubului FCSB, informează Agerpres.

Derby-ul FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, scor 2-1, care trebuia să aibă loc pe stadionul Steaua, s-a disputat în cele din urmă pe arena "Arcul de Triumf" din Capitală, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

Ulterior, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a început verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea. Inspectorii guvernamentali au efectuat controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect. Perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Partida FCSB - CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.