Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCU Craiova - Poli Iaşi, scor 1-1, în startul etapei a 28-a

Superliga
superliga

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR, potrivit news.ro.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci. Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap. Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid. Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ. Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 31. FCU Craiova ocupă poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se află pe locul 13.

Antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu a fost eliminat pentru proteste, la pauză, şi nu va sta pe bancă etapa viitoare.

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci (Sidibe 15; Blănuţă 86), Lacroix, Lekiatas – Padula (Vl. Achim 6), R. Negru, Baeten, Vl. Pop, Mascarenhas – A. Chiţu, Ibrahimi (Bahassa 85). ANTRENOR: Giovanni Costantino

POLI IAŞI: Ailenei (Niga 24) - Martac, Bouhenna, Fl. Ilie, Ştefanovici – L. Mihai (Jatoba 46), Marchioni, Saghiri (Bordeianu 46) – Allanzinho (Samayoa 90+1), Bettaieb, Kabran (A. Gheorghiţă 67). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Lekiatas 41 / L. Mihai 45+6, Bordeianu 76

Cartonaşe roşii: Leo Grozavu (antrenor Poli Iaşi), Mihai Bordeianu (Poli Iaşi) min. 90+1

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic - Alexandru Cerei, Ciprian Florin Danşa - Sorin Vădana

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan - Iulian Dima

Observator: Cristian Babadac

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.