Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCU Craiova, victorie la scor în fața celor de la FC Voluntari

Wikiwand
FCU Craiova

Echipa FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

Echipa lui Nicolae Dică a avut un start lansat. Aurelian Chiţu a deschis scorul în minutul 4, cu un şut din marginea careului, la o pasă venită de la Sidibe. În minutul 14 rolurile s-au schimbat şi Sidibe a înscris din pasa lui Chiţu. Scorul reprizei a fost stabilit de Van Durmen, din pasa lui Bauza, în minutul 21. Oltenii au mai avut două ocazii importante de gol, prin Sidibe şi Bauza, dar la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru gazde.

Partea secundă a debutat cu ocazia din minutul 51 a Craiovei, când şutul deviat al debutantului Lacroix a căzut pe bara transversală, iar oaspeţii au replicat prin lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Nemec, în minutul 72. FC Voluntari a redus din diferenţă, Sigurjonsson marcând cu capul din centrarea lui Ricardinho, în minutul 79. William Baeten, jucătorul gazdelor, a fost schimbat în minutul 81, după ce a suferit o comoţie. Baeten a rămas câteva minute pe marginea terenului, asistat de personalul medical, apoi a fost dus la ambulanţă după ce, în prealabil, i s-a pus un guler cervical. FCU Craiova s-a impus cu 3-1 şi a reuşit a doua victorie stagională.

În clasament, FC Voluntari se află încă pe locul secund, cu 9 puncte, în timp ce FCU Craiova, cu şase puncte, a urcat pe poziţia a opta.

FCU CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Mascarenhas 73) - Asamoah, Dr. Albu – Sidibe (Baeten 64; Bahassa 81), Bauza (Achim 80), Van Durmen - A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolae Dică

FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş - R. Boboc (D. Florea 78), V. Raţă (Dumiter 69), Crepulja, D. Andrei (Voican 69), Aliji – M. Răduţ (Sigurjonsson 69), Nemec (R. Popescu 84). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: A. Chiţu 90 / Matricardi 68, Sigurjonsson 85

Arbitri: Rareş George Vidican - Ferencz Tunyogi, Adrian Vornicu

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Cătălin Busi

Observator: Eduard Dumitrescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.