Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FDGR, reacție dură în cazul jurnalistului german reținut în Piața Victoriei: 'Ministrul de Interne tace mâlc'. Se cere demisia lui Carmen Dan

Inquam Photos/ Octav Ganea
proteste victoriei imbranceli violente

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să îşi prezinte public scuze şi poate chiar să şi demisioneze după incidentele care au avut loc miercuri, la Bucureşti, în timpul protestelor, a declarat, joi, deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Ovidiu Ganţ. 

"Am asistat ieri la un moment absolut intolerabil la Bucureşti, în care un jurnalist german a fost luat pe sus de Jandarmerie în mod absolut nejustificat. Nu contează că este german. E valabil şi pentru jurnaliştii români care sunt acolo ca să îşi facă treaba. Nu este nicio justificare pentru Jandarmerie să-i salte. Aceasta arată şi o anume atitudine indusă de Ministerul de Interne, care poartă răspunderea morală pentru cele întâmplate. Ministrul de Interne tace mâlc. Ar trebui să iasă public, să îşi prezinte scuze public pentru cele întâmplate şi, eventual, poate chiar să şi demisioneze. Aşa s-ar întâmpla într-o democraţie solidă", a spus Ovidiu Ganţ, într-o conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

CCR, lovitură pentru PSD - Judecătorii au admis sesizarea PNL și USR pe legea finanţării partidelor politice


Şi USR cere demisia ministrului Afacerilor Interne. 

Vicepreşedintele Comisiei de apărare, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, solicită audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei, în urma evenimentelor de la protestele de miercuri seară din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.