Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fed Cup: Fără Simona Halep şi Sorana Cîrstea, România riscă să se bată cu Rusia fără a avea vreo jucătoare clasată în Top 100 mondial

Simona Halep

Horia Tecău este convins că ne va fi greu să învingem Rusia fără Simona Halep. Sportiva nu este de acord cu noul format de joc din "Cupa Federaţiei", iar România riscă să joace contra Rusiei, fără a avea vreo jucătoare clasată în Top 100 mondial, potrivit ȘtirileTVR.ro.

Cu Sorana Cîrstea, retrasă din naţională, şi cu Halep, decisă să boicoteze noul format de desfăşurare din Cupa Federaţiei, România riscă să se bată cu Rusia fără a avea vreo jucătoare clasată în Top 100 mondial.

Citește și: Schismă în USR: Armată de parlamentari și șefi locali USR au semnat o scrisoare anti-Barna. Cazul Olimpiei Ardelean degenerează grav

Horia Tecău: "Avem jucătoare bune care au demonstrat mereu că pot câştiga meciuri împotriva jucătoarelor de top, dar va fi mai greu fără Simona, clar!"

"O absenţă a Simonei este foarte importantă pentru echipă, pentru moral, pentru meciuri, pentru puncte. Va fi un efort mult mai mare din partea echipei ca să câştigăm acest meci fără Simona", a declarat Horia Tecău.

Fără meci de simplu câştigat în 2019 de o altă româncă în Fed Cup, România a ajuns în semifinale cu cele 4 victorii ale Simonei.

"Fără ea, luăm bătaie cu 5-0", este convins Ion Ţiriac, în situaţia momentană în care Rusia are 8 jucătoare în Top 100 WTA şi este neînvinsă în Cupa Federaţiei din aprilie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.