Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fede Valverde şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în anul 2029

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Fotbalistul uruguayan Fede Valverde şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Real Madrid, de care este legat acum până pe 30 iunie 2029, a anunţat joi clubul din capitala Spaniei, într-un comunicat citat de EFE.

"Valverde a ajuns la Real Madrid în iulie 2016, când avea doar 18 ani. În cele şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul primei echipe, a devenit deja unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. A jucat 220 de meciuri, în care a marcat 19 goluri şi a câştigat nouă trofee: o Ligă a Campionilor, două Cupe Mondiale ale cluburilor, o Supercupă a Europei, două campionate ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi două Supercupe ale Spaniei", a menţionat gruparea de pe Santiago Bernabeu, potrivit Agerpres.

Prelungirea contractului lui Valverde vine după cea a brazilienilor Vinicius Junior şi Rodrygo Goes, anunţată săptămâna trecută, şi cea a francezului Eduardo Camavinga, oficializată marţi. Noile contracte semnate de cei patru tineri jucători ai lui Real prevăd o creştere a salariului şi o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

Este a doua prelungire a contractului lui Fede Valverde în ultimii doi ani. În 2021, când era deja un om de bază al echipei, el şi-a prelungit înţelegerea cu Real până în 2027.

După ce a venit în 2016 la Madrid, mijlocaşul uruguayan a jucat la Castilla, echipa a doua a clubului, apoi a fost împrumutat un an la Deportivo La Coruna, pentru ca din vara lui 2018 să evolueze la prima formaţie a lui Real.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.